Välkommen till min inspirationsblogg - nonesdsign
Personlig poster

Välkommen till min inspirationsblogg

Välkommen till min inspirationsblogg. Här kommer ni att få följa Nones d´sign (uttalas nåns design) och vad jag har att erbjuda dig som kund och inspiration framåt.

Efter ca 20 år inom modebranschen som designer och inköpare har jag nu valt att starta upp ett eget företag. Fortfarande inom design men inte av mode och kläder. Att få jobba i programmet In design på min MAC och välja och vraka mellan flera tusen olika typsnitt har öppnat nya och roliga möjligheter. Modeindustrin är en tuff bransch idag och den kan kännas ytlig för många men jag gillar fortfarande kläder och har ett stort intresse i det senaste inom trender och mode. Men att få möjligheten att starta upp ett eget företag och hitta en egen väg och design för personliga posters har varit helt fantastiskt. Det började med att jag gjorde några presenter till vänner och bekanta, och de verkade gilla det. Att få möjligheten att göra en tavla till någon speciell person med ord som är riktade till bara den unika personen, är inte bara roligt men också känslomässigt häftigt.

Här kan du som person få en tavla helt unikt gjord till någon som betyder något alldeles speciellt för dig. Kanske en födelsedagspresent till din bästa vän, din mamma eller pappa, eller till din allra bästa bror!

Här kan du göra en helt unik present med dina ord som träffar rakt in i hjärtat till någon som betyder väldigt mycket för dig.

Gå in och inspireras i webbshoppen!

/Åsa

Dela detta inlägg

4 tankar på “Välkommen till min inspirationsblogg

Lämna en kommentar

Varukorgen är tom