Om Nones D´sign - nonesdsign

Om Nones D´sign

Efter 20 år inom modebranschen som designer/inköpare väljer jag att vända blad.

Jag har varit med och tagit fram många kollektioner, jobbat mycket med färg och form och rest över hela världen.  Det har varit en otroligt rolig, spännande och lärorik resa.

Idag har jag valt att starta eget företag och jobba med min kreativitet in en helt ny bransch för mig. Det började som en hobby men har utvecklat sig till det jag gör här idag, att göra personliga posters.

Jag vill gärna bidra med personliga budskap som träffar rakt in i själen. Genom att beställa de personliga posterna till någon som betyder mycket för dig, visar du din uppskattning till folk i din närhet. En perfekt present till någon du tycker mycket om. Det kan vara en gåva till någon som döps, fyller år, tar studenten, blir avtackad på jobbet eller någon du helt enkelt vill uppvakta för att du uppskattar personen mycket. Det är du som själv sätter orden på tavlan och som får din vän rörd till tårar.

I dagens samhälle pratar vi mycket om värdegrunder, vad är viktigt för just dig och din omgivning? Vad vill du förmedla till dina barn? Vad har betydelse för dig? Ibland är det bra att stanna upp och reflektera.

Mina posters idag är skrivna på svenska. Det är för att jag tycker att det berör lite mer och känns mer naket. Såklart är jag flexibel om du har andra önskemål och funderingar.

Har du synpunkter eller egna önskningar får du gärna höra av dig till mig.

 

info@nonesdsign.se

Åsa Elvstrand Nones D'sign
Varukorgen är tom