Nytt år, nya giv, ta hand om varandra! - nonesdsign
Min familj poster

Nytt år, nya giv, ta hand om varandra!

Nytt år, nytt decennium, nya giv, det är viktigt att ta hand om varandra.

Men även att ta hand om sig själv, livet kan var otroligt skört ibland.

Mitt nyårslöfte, eller nyårslöften, för de är många. Jag tror på att ha många löften, bättrar du dig lite på alla så har du gjort stor skillnad. Har du bara ett löfte och inte håller det, har du inte åstadkommit något, eller hur, håll med mig. För det gör inte mina barn!!!

Jag vill bli mer hållbar, jag tänkte sluta bita på naglarna, kanske bli lite gladare alltid, mer positiv, promenera mera (hoppas lite varje dag!), vara mer med mina vänner och familj, hade jag något mer löfte? Det kanske jag hade, men kommer inte ihåg just nu.

Vad har ni för nyårslöfte?

Ha en bra vecka på det nya året och ta hand om varandra, livet är skört:)

Kram Åsa

Dela detta inlägg

Lämna en kommentar

Varukorgen är tom