Nytt år med nya möjligheter - nonesdsign
Nytt år poster

Nytt år med nya möjligheter

Nytt år 2019 med nya möjligheter!

Jag gillar att ha små möjliga nyårslöften, min familj skrattar alltid åt mig, för jag har svårt att hålla dem. Men för mig betyder det att om jag förbättrar mig lite på alla mina löften så har jag gjort något bättre på många håll. Om vi alla blir lite snällare, hjälper till lite med att förbättra miljön, tränar lite mer, äta lite nyttigare och sluta bita på naglarna……..

En av mina många nyårslöften är att jag ska konsumera mindre. Tänka efter en gång extra innan jag handlar något nytt plagg eller en ny pryl. Är det verkligen något jag behöver som kommer att göra mig lyckligare? Eller tvärtom kanske, att avstå kommer att göra mig lyckligare och känna mig som en bättre människa.

Att beställa en tavla till någon hos mig, någon som behöver piggas upp kanske. Din gärning blir att göra någon annan människa glad. Det betyder mycket!

Ha en bra vecka.

/Åsa

Dela detta inlägg

Lämna en kommentar

Varukorgen är tom