Nones d’sign i Tidningen Hallå - nonesdsign

Nones d’sign i Tidningen Hallå

I denna veckans Hallå finns ett reportage om Nones d’sign. Jag har fått jättefin respons från alla som läst tidningen. Att min berättelse är så intressant att den kom med i en tidning, roligt men samtidigt läskigt! Att ta beslutet att lämna modebranschen efter 20 år för att starta min alldeles egna webbshop, det var inget som kom helt naturligt. Idag är jag jätteglad och stolt, nu hoppas vi bara på att min business också bär sig.

Det nätverk som jag tillsammans med 10 andra kvinnor i Limhamn startat upp. Ett nätverk där tanken är att hjälpa och stötta varandra. Att dela med sig av just de kunskaper man själv sitter på, utbilda varandra. Ett jättespännande projekt som ska bli intressant att vara en del av.

Att beställa en personlig poster från mig är kanske ett planerat köp, man funderar till vem eller till vilket tillfälle? Att få ge någon en personlig och unik present är jätteuppskattat, ett minne för livet.

Vi ses i webbshoppen

Glad påsk!

/Åsa

Dela detta inlägg

Lämna en kommentar

Varukorgen är tom