Malmö i mitt hjärta! - nonesdsign
Malmö i mitt hjärta

Malmö i mitt hjärta!

Jag har bott i Malmö i ca 24 år, mer än halva mitt liv.
Först trodde jag nog inte att jag skulle fastna här, men jag träffade Peter ganska snabbt och vi har hållit ihop sedan dess.
Mycket har såklart hänt under tiden. Vi har köpt hus i Limhamn, vi har fått två barn, vi har jobbat på och utvecklats var och en på sitt.

Ni kanske tycker det är konstigt att jag har “Malmö i mitt hjärta”. Malmö kanske idag inte har fått sitt bästa rykte med tanke på alla skjutningar och kriminalitet som är. Men Malmö är mycket mer än så.
Jag älskar att Malmö ligger vi havet. För mig som kommer lite ifrån landet så tycker jag att utbudet i Malmö av allt är fantastiskt. Mycket shopping, många bra restauranger, ett fantastiskt föreningsliv med en otrolig bredd av olika idrotter. Vi har nära till “kontinenten” och det märks. Med många olika nationaliteter och nära till Kastrup finns här många spännande företag som expanderar.

Det finns nackdelar med Malmö men fördelarna väger absolut över att bo här.

Malmö i mitt hjärta!

Ha en fortsatt bra vecka

/Åsa

Dela detta inlägg

Lämna en kommentar

Varukorgen är tom