Kundservice & köpvillkor - nonesdsign

Kundservice & köpvillkor

Beställning

Varje beställning är bindande. Just nu tar vi endast emot beställningar inom Sverige. Priser är angivna i SEK och är inklusive moms. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel. Vi använder oss av ett Scandia 2000 svanenmärkt FSC® certifierat obestruket premium kvalitetspapper som är 200 gram.

Vi levererar alla posters utan ram. Personligen så gillar jag ramar med riktigt glas i, och de är svåra att transportera. De ramar jag använt när vi fotat miljöbilderna är från Rusta. De finns i svart, vitt, silver och guld, och har riktigt glas. Jag gillar också ramar från Clas Ohlson och Åhlens.

Frakt och leveranser

Vi har en fast fraktkostnad på 49:-. Fraktfritt över en total order på 500:-. Leveranstid är 2-5 arbetsdagar.  Leveranstid på de personligt gjorda posterna är 1-2 veckor, beroende på order ingång. Förseningar hos Postnord är inget vi kan påverka. Om din beställning skulle försvinna hos Postnord kan vi först skicka nya då vi utrett vad som hänt.

Vi levererar alla våra posters i tuber som är specialanpassade och extra tjocka för att transportera ömtåliga affischer.

Öppet köp

Du har öppet köp i 14 dagar efter att du mottagit din beställning. Undantag är de personligt gjorda posterna som vi inte har något öppet köp på. Om du väljer att returnera någon vara ansvarar du för emballera väl och själv stå för portot.

Reklamation

Skulle din vara på något sätt vara skadat eller fel producerat kontakta oss på mail tack (info@nonesdsign.se). Vi försöker att prioritera reklamationer.

Ej hämtat paket hos ombud

Paket ligger ca 14 dagar hos ett ombud innan det går i retur. Vi kan skicka det igen om du kontaktar oss mot en kostnad på ny frakt 49:-. Om du ångrat dig behöver vi debitera dig på en kostnad för att täcka hanteringen på 300:-.

Dina uppgifter

Vi vill att du ska känna dig trygg när du lämnar dina uppgifter i samband med ditt köp hos oss. De används enbart hos oss på Nones d´sign.

Du har enligt dataskyddsförordningen (GDPR) rätt att få ut de uppgifter vi har registrerat om dig. Du som kund har rätt att vid felaktig och ofullständig information få den rättad eller raderad. Kontakta oss gärna om du har vidare funderingar kring detta så hjälper vi dig.

Övrigt

Nones d´sign ingår endast avtal med en myndig person, det vill säga att du måste vara 18 år för att handla hos oss.

Företagsinformation

Nones d´sign

Organisationsnummer 640422-4351

Vi innehar F-skattsedel

info@nonesdsign.se

Varukorgen är tom