Ikväll är hela Malmö ljusblått - nonesdsign
Fotbolls poster

Ikväll är hela Malmö ljusblått

Ikväll har Malmö FF seriepremiär hemma. Hela Malmö kommer att vara ljusblått och alla kommer att heja på “di blåe”.

Fotboll är världens största idrott och alla har vi våra favoritlag. Min brors son Eric är ett stort Liverpoolfan, denna fina tavlan har han fått av mig. En massa ord som symboliserar Liverpools fotbollslag och klubb.

Hos mig kan du beställa en tavla om just ditt favoritlag, eller kanske en present till någon som är ett stort fan av något lag. Fotboll kanske inte är din idrott, jag gör även posters med andra idrotter. Saknar du någon så hör av dig till mig så fixar jag det.

“Åh vi älskar Malmö FF, ja vi brinner för vårt lag, under himmelsblåa skyar, blir vi starkare och bättre för vad dag”

En sång som kommer att höras över hela Malmö ikväll!

Njut i den härliga vårsolen

/Åsa

Dela detta inlägg

Lämna en kommentar

Varukorgen är tom