Hur mycket har idrotten betytt för dig? - nonesdsign
Mff shopen dop tavla

Hur mycket har idrotten betytt för dig?

Håll utkik!

Snart kommer MFF shopen med en nyhet, en doptavla från Nones d’sign.
En ny liten supporter föds varje dag!
Får många föräldrar (lite mer pappor kanske) så föds man till ett lag.
När jag flyttade till Malmö så kände jag direkt, idrottare som jag är, att MFF är djupt rotat i Malmö. Fotbollen förenar många, oavsett ursprung, kön, ålder eller andra intressen.
Som Malmö FF säger “i med och motgång”. Det är ett bra ordspråk som vi kan använda i det vanliga livet också. Att vi stöttar varandra oavsett vad som händer. Att vi tar hand om de personer vi gillar och älskar.

Idrotten har betytt mycket för mig under hela min uppväxt och fram till den jag är idag. Att få den möjligheten och chansen att får spela i ett lag, att vara en del av laget, att få känna en tillhörighet till något, det stärker alla som individer, det är jag helt övertygad om.
Våra barn spelar fotboll och det stärker deras personligheter hela tiden. Ibland är de jätteglada över en vinst och ibland jättearga och ledsna om de förlorat. Precis som livet ser ut!
Ibland går allt som man tänkt sig och man bara glider iväg snabbt och enkelt. Men ibland kommer det motgångar som gör att du får kämpa lite extra, anstränga dig lite mer för att komma vidare i livet.

I vår familj stöttar vi MFF och LB07 och Malmhaug IBF och alla föreningar såklart!

https://www.mffshopen.se/

Ha en fortsatt bra vecka alla.

/Åsa

Dela detta inlägg

Lämna en kommentar

Varukorgen är tom