Hinner vi med något annat än fotboll och innebandy? - nonesdsign
Fotboll poster

Hinner vi med något annat än fotboll och innebandy?

Vi är fyra i vår familj och alla håller på med fotboll eller innebandy, eller både och:) Ibland tycker jag att jag gör inget annat än att köra barnen till alla träningar. Dessutom är både jag och min man Peter är tränare för våra barn, Peter tränar Nellies lag i fotboll och jag tränar Noels lag i innebandy. Visst kan det bli mycket när vi är upptagna alla kvällar i veckan. Men så mycket vi får tillbaka av alla dessa barn och ungdomar, för det mesta är de så härliga. För mig har det betytt otroligt mycket att få lära känna alla dessa killar, det ger så mycket energi. Att få dela sina intressen med sina barn är det bästa.

Men också att få träna själv, min innebandy träning med mina gamla goa vänner är helig, den vill man verkligen inte missa. Så tisdag kvällar bokar jag inte in till något annat än innebandy:)

Jag har fått flera personliga beställningar på posters som handlar om idrott eller kanske t.o.m om något favoritlag.

Vilken är din idrott? Eller ditt favoritlag?

Jag firar ett år och kommer att ha 20% rabatt i shoppen hela februari.

Varför inte passa på att lägga en beställning?

Ha en fortsatt bra vecka.

/Åsa

Dela detta inlägg

Lämna en kommentar

Varukorgen är tom