Härlig sol som inspirerar till att göra fler fina posters! - nonesdsign
Limhamns karta och poster

Härlig sol som inspirerar till att göra fler fina posters!

Visst är det härligt när solen skiner? Även om det är kallt idag så känns det som våren är på väg.

Hos Fröken Nylund i Limhamn, där du kan köpa min fina Limhamns poster finns massor av härliga tulpaner i alla möjliga klara färger. När jag kommer in i denna härliga blomsteraffär så blir jag så glad. Alltid trevlig och go personal i en inspirerande miljö med mängder av blommor och färg. Fantastiska krukor och andra fina heminredningsdetaljer fyller butiken.

Varför inte beställa din egen poster med den ort som står dig närmst hjärtat. Eller kanske köpa din egen karta över den by/stad som du är född i? Som du kanske inte bor i längre men som har en stor betydelse för dig.

Dessa personligt gjorda posterna som jag gör hänger fint tillsammans med flera andra posters på en tavelvägg. Jag tycker det är mixen av olika stilar och uttryck som gör väggen personlig. Här sätter fantasin inga gränser. Det kan handla om minnen från din egen historia eller ord som har haft betydelse i ditt liv. Varför inte ord som du vill tänka på mer i framtiden? Det är mixen som kommer att göra din tavelvägg spännande.

Titta gärna in i webbshopen!

/Åsa

Dela detta inlägg

Lämna en kommentar

Varukorgen är tom